Schans 31, 8441 AB HEERENVEEN
Hair, Health & Beauty
Heerenveen
di 09.00 - 15.00 uur
do 09.00 - 12.00 uur
do 13.00 - 17.30 uur
do 18.00 - 20.00 uur
vr 09.00 - 12.00 uur
vr 13.00 - 17.30 uur
of op afspraak

"Een mooiere versie van jezelf"

Waarom ons kiezen?

  • Al meer dan 20 jaar ervaring
  • GGD gekeurd voor veiligheid en hygiëne
  • Ontspanning
  • Huidverzorging
  • Huidverbetering

Hair Health and Beauty

Allround salon Heerenveen
Hair Health and Beauty Heerenveen is een allround salon voor knippen, verven, massages, schoonheidsbehandelingen en body scan. Combineer uw behandeling met een sauna, zonnebank of kruidenbad voor extra ontspanning. Daarnaast hebben wij ruim 15 jaar ervaring in het verzorgen van de mooiste haarwerken en pruiken voor man en vrouw. Maak een afspraak bij ons kapsalon, schoonheidssalon en/of massagepraktijk en laat u verassen door het vakkundig opgeleid team van Hair Health and Beauty Heerenveen.

Persoonlijke aandacht en waar voor u geld

Een nieuw kapsel, een ontspannende massage of een heerlijke gezichtsbehandeling? Vaak toch wel een hoogtepuntje in het dagelijkse leven. U maakt hier tijd voor vrij en heeft bepaalde verwachtingen. Wij van Hair Health and Beauty Heerenveen begrijpen dat. Ons team doet er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen. Er wordt uitgebreid de tijd genomen om naar uw wensen te luisteren, dit in combinatie met onze vakkennis zorgt er gegarandeerd voor dat u zeer tevreden zult zijn over uw behandeling.

body-wizard BODY-WIZARD de revolutionaire afslankmethode. Profiteer nu van onze introductie actie!


3in1Microdermabrasie wordt meestal in kuurverband gedaan. Voor optimaal resultaat komt u voor 6 behandelingen om de twee weken.


permanentemakeupPermanente Make up is een methode om je wenkbrouwen en/of eyeliner definitief met een plantaardige kleurstof aan te laten brengen.