Schans 31, 8441 AB HEERENVEEN
Hair, Health & Beauty
Heerenveen
di 09.00 - 15.00 uur
do 09.00 - 12.00 uur
do 13.00 - 17.30 uur
do 18.00 - 20.00 uur
vr 09.00 - 12.00 uur
vr 13.00 - 17.30 uur
of op afspraak

"Een mooiere versie van jezelf"

Waarom ons kiezen?

  • Al meer dan 20 jaar ervaring
  • GGD gekeurd voor veiligheid en hygiëne
  • Ontspanning
  • Huidverzorging
  • Huidverbetering

Permanente make up Heerenveen

Belle Binette te Heerenveen is een schoonheidssalon gespecialiseerd in onder andere permanente make up. Schoonheidssalon Belle Binette te Heerenveen bestaat inmiddels 23 jaar en is GGD gekeurd en geregistreerd. Wij hebben kennis van zaken en werken zeer nauwkeurig. U kunt bij ons rekenen op persoonlijk advies en aandacht.

Laat permanente make up op professionele wijze zetten in Heerenveen

Heeft u geen zin meer om u elke ochtend op te maken? Sport of zwemt u veel waardoor u make up enkele uren na het aanbrengen niet meer zichtbaar is? Wellicht biedt permanente make up de oplossing voor u. Schoonheidssalon Belle Binette te Heerenveen is gespecialiseerd in permanente make up.

Permanente make-up is een techniek waarbij plantaardige kleurstof met een naald in de huid word aangebracht. Dit wordt veelal gedaan op het ooglid als eyeliner en onder, boven en in de wenkbrauwen voor het creëren van schaduwlijnen of het aanvullen/verlengen van de wenkbrauwen. Het dient vooral als basis make up.

Permanente make up van Belle Binette Heerenveen blijft langdurig zichtbaar

Het resultaat is semi-permanent en blijft dus langdurig zichtbaar. Een veelgestelde vraag blijft dan ook: Hoe lang blijft de permanente make up precies zitten? Permanente make up blijft ongeveer 2 tot 3 jaar zichtbaar. Dit is afhankelijk van de kleur die u gekozen heeft. Volgens de GGD mogen de kleurstoffen in permanente make up niet meer zoveel houdbaarheidsingrediënten bevatten als vroeger. Hierdoor blijft de make up 2 tot 3 jaar zitten en niet 5 jaar zoals vroeger.

 

body-wizard BODY-WIZARD de revolutionaire afslankmethode. Profiteer nu van onze introductie actie!


3in1Microdermabrasie wordt meestal in kuurverband gedaan. Voor optimaal resultaat komt u voor 6 behandelingen om de twee weken.


permanentemakeupPermanente Make up is een methode om je wenkbrouwen en/of eyeliner definitief met een plantaardige kleurstof aan te laten brengen.