Dracht 106, 8442 BX HEERENVEEN
di 09.00 - 15.00 uur
do 09.00 - 12.00 uur
do 13.00 - 17.30 uur
do 18.00 - 20.00 uur
vr 09.00 - 12.00 uur
vr 13.00 - 17.30 uur
of op afspraak


Seizoensbehandelingen

seizoensbehandeling schoonheidsspecialist

Vier Seizoenen:
De inspiratiebron van Auriege zijn de vier seizoenen, gericht op het respect van het ritme van de natuur. De methode Auriege biedt hierbij ook vier behandelingen enerzijds afhankelijk van uw huidtype en anderzijds seizoensgebonden.

Afwisseling is hierbij belangrijk om je huid optimaal te beschermen en verzorgen in elk seizoen.
Naast de behandelingen in de salon is het voor het behoud van de huid heel belangrijk om uw huid thuis met gelijkwaardige producten te verzorgen.
 
Een aanbod van cremes, lotions en maskers met actieve werkstoffen om de huid te ondersteunen voor  invloeden van buitenaf. Uitzonderlijke omstandigheden vragen een doelgerichte oplossing.
 
Bio Tolerance
Voor de gevoelige tot tere huid.

Een producten lijn die speciaal is ontwikkeld voor de mensen met een zeer gevoelige tot tere huid. Ook zeer geschikt voor de huid met psoriasis en de over reactieve huid.

 

Mat Perfect
Voor de glimmende onzuivere huid.

Een productenlijn die speciaal is ontwikkeld voor mannen, vrouwen en tieners voor een glimmende en onzuivere huid. De producten regelen de productie van sebum en maken de huid matter.

Aqua Vitale
Voor de normale tot droge huid.

Een productenlijn die is ontwikkeld voor de normale tot droge huid. De producten normaliseren de balans tussen vet en vocht als we de poriën. Het maakt de huid zacht en soepel.

Hydro-Actif
Voor de zeer droge huid.

Een productenlijn die speciaal is ontwikkeld voor de zeer droge huid. De elasticiteit en de soepelheid van de huid wordt herstelt. Vangt het verlies van essentieel huidvocht op.

In de seizoens gezichtsbehandelingen worden de producten aangepast aan uw huidtype.

permanentemakeup

body-wizard


3in1Microdermabrasie wordt meestal in kuurverband gedaan. Voor optimaal resultaat komt u voor 6 behandelingen om de twee weken.


medcos partner