Dracht 106, 8442 BX HEERENVEEN
di 09.00 - 15.00 uur
do 09.00 - 12.00 uur
do 13.00 - 17.30 uur
do 18.00 - 20.00 uur
vr 09.00 - 12.00 uur
vr 13.00 - 17.30 uur
of op afspraak

Definitief ontharen Heerenveen

Bent u op zoek naar een specialist in definitief ontharen in Heerenveen? Laat u eens informeren door Schoonheidssalon Belle Binette. Overbeharing is een vervelend probleem voor zowel vrouwen als mannen. Wij zorgen er graag voor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over ongewenste haargroei!

Definitief ontharen in Heerenveen op een veilige en efficiënte manier

Belle Binette te Heerenveen heeft 23 jaar ervaring en is GGD gekeurd en geregistreerd. Een van onze vele specialiteiten is definitief ontharen. Dit kan voor elk deel van het lichaam en bij elke haarkleur.

Definitief ontharen kan op twee manieren: met de Lichtflits methode en met de Medcos IPL methode. De Lichtflits methode verminder 85% van de overbeharing in 6 tot 8 behandelingen. De Medcos IPL methode vermindert 90% van de overbeharing in gemiddeld 6 behandelingen. Daarnaast is de Medcos IPL methode is veiliger en comfortabeler doordat een groter oppervlak in een keer behandeld kan worden.

Definitief ontharen in Heerenveen met een persoonlijk behandelplan

Komt u langs voor definitieve ontharing? U kunt bij ons dus rekenen op kennis, kwaliteit en tevens op persoonlijke aandacht. Definitief ontharen gaat bij Schoonheidssalon Belle Binette Heerenveen altijd volgens het persoonlijk behandelplan. Deze wordt voorafgaand aan de eerste behandeling opgesteld op basis van uw wensen, budget en natuurlijk is huid- en haartype. Dit plan draagt bij aan een veilig en effectieve behandelingsproces. Gedurende dit proces wordt het plan op basis van tussentijdse resultaten waar nodig bijgesteld.

Weten wat Belle Binette in Heerenveen voor u kan betekenen op het gebied van definitief ontharen en andere gebieden van uiterlijke verzorging? Lees verder of neem vrijblijvend contact op!

permanentemakeup

body-wizard


3in1Microdermabrasie wordt meestal in kuurverband gedaan. Voor optimaal resultaat komt u voor 6 behandelingen om de twee weken.


medcos partner