Dracht 106, 8442 BX HEERENVEEN
di 09.00 - 15.00 uur
do 09.00 - 12.00 uur
do 13.00 - 17.30 uur
do 18.00 - 20.00 uur
vr 09.00 - 12.00 uur
vr 13.00 - 17.30 uur
of op afspraak


Huidverzorging Heerenveen

Voor een specialist in huidverzorging in Heerenveen bent u aan het juiste adres bij Schoonheidssalon Belle Binette. Belle Binette werd in 1993 opgericht en biedt met ruim 20 jaar ervaring huidverzorging voor dames (en ook heren) in Heerenveen en omstreken. Wij helpen u graag de mooiste versie van uzelf te laten zien door middel van huidverzorging en meer. Dit is onze ultieme passie!

Verschillende behandelingen voor huidverzorging in Heerenveen

Huidverzorging kan op verschillende manieren. Zo bestaat een basis behandeling uit gezichtszintuig, peeling, stomen, epileren, een lekker masker en verzorgende dagcrème. U kunt er voor kiezen om de behandeling uit te breiden met het verwijderen van onzuiverheden en lichte make-up. Naast deze pakketten, kunt u kiezen uit verschillende seizoensbehandelingen en specifieke behandelingen.

Om diversiteit aan te kunnen bieden volgt eigenaresse Ilse Postuma regelmatig trainingen en cursussen. Inmiddels is Schoonheidssalon Belle Binette te Heerenveen gespecialiseerd in aromatherapie, permanent make-up, definitief ontharen met IPL licht, reiki 1 en 2, fruitzuur behandelingen en microdermabrasie. Wij bieden voor ieder huid- en haartype een oplossing!

Professionele huidverzorging bij Belle Binette te Heerenveen

Schoonheidssalon Belle Binette te Heerenveen heeft 23 jaar ervaring in het huidverzorging en huidverbetering, en is GGD gekeurd voor veiligheid en hygiëne. U kunt bij ons dus rekenen op kennis, kwaliteit en tevens op persoonlijke aandacht.

Wilt u een afspraak maken? Onze salon in Heerenveen is op dinsdag, donderdag en vrijdag geopend. U kunt eventueel ook een afspraak maken op zaterdagochtend. Bel van te voren om dit in te plannen. Tot ziens bij Schoonheidssalon Belle Binette te Heerenveen.

permanentemakeup

body-wizard


3in1Microdermabrasie wordt meestal in kuurverband gedaan. Voor optimaal resultaat komt u voor 6 behandelingen om de twee weken.


medcos partner