Dracht 106, 8442 BX HEERENVEEN
di 09.00 - 15.00 uur
do 09.00 - 12.00 uur
do 13.00 - 17.30 uur
do 18.00 - 20.00 uur
vr 09.00 - 12.00 uur
vr 13.00 - 17.30 uur
of op afspraak


Schoonheidssalon Heerenveen

Schoonheidssalon Belle Binette Heerenveen is dé salon om u lekker te laten verwennen.
Wij zitten 23 jaar in het schoonheidsvak en zijn ruim gespecialiseerd. Tevens zijn wij een GGD goedgekeurde salon. Het is onze passie om een mooiere versie van uzelf te creëren door het verzorgen en verbeteren van de huid.

Ruime keuze uit behandelingen bij Schoonheidssalon Belle Binette te Heerenveen

Het motto van Schoonheidssalon Belle Binette te Heerenveen is: Gewoon een mooiere versie van jezelf. Dit kan op verschillende manieren. Wij voeren behandelingen uit als epileren, harsen, verven wimpers & wenkbrauwen, make-up, massages, reiniging, peeling. Om een diversiteit aan specialisaties aan de salon in Heerenveen toe te kunnen voegen volgt eigenaresse Ilse Postuma regelmatig trainingen en cursussen. Inmiddels is Schoonheidssalon Belle Binette te Heerenveen gespecialiseerd in aromatherapie, permanent make-up, definitief ontharen met IPL licht, reiki 1 en 2, fruitzuur behandelingen en microdermabrasie. Wij zijn van alle markten thuis!

Dé schoonheidssalon in Heerenveen met ruim 20 jaar ervaring

Waarom kiest u voor Schoonheidssalon Belle Binette te Heerenveen?

  • Al meer dan 20 jaar ervaring
  • GGD gekeurd voor veiligheid en hygiëne
  • Optimale ontspanning
  • Ruime keuze uit behandelingen voor huidverzorging & huidverbetering

Wij zijn geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag, er zijn (bij uitzondering) ook afspraak mogelijkheden op de zaterdagochtend. Neem hiervoor contact op met de salon in Heerenveen. Ook als u vragen heeft over behandelingen en/of tarieven, kunt u vrijblijvend contact opnemen. Graag tot ziens bij Schoonheidssalon Belle Binette te Heerenveen.

 

permanentemakeup

body-wizard


3in1Microdermabrasie wordt meestal in kuurverband gedaan. Voor optimaal resultaat komt u voor 6 behandelingen om de twee weken.


medcos partner