Dracht 106, 8442 BX HEERENVEEN
di 09.00 - 15.00 uur
do 09.00 - 12.00 uur
do 13.00 - 17.30 uur
do 18.00 - 20.00 uur
vr 09.00 - 12.00 uur
vr 13.00 - 17.30 uur
of op afspraak


Schoonheidsspecialist Heerenveen

Schoonheidsspecialist Belle Binette te Heerenveen is uw specialist in huidverzorging en huidverbetering. Met 23 jaar ervaring in het schoonheidsvak kunt rekenen op kennis, kwaliteit en persoonlijke service. Wij zijn dan ook GGD gekeurd voor veiligheid en hygiëne. Wij bieden ruime keuze uit verschillende behandelingen die ervoor zorgen dat de mooiste versie van uzelf naar boven wordt gehaald. Dat is namelijk onze passie.

Dé schoonheidsspecialist in Heerenveen voor huidverzorging en meer

Belle Binette te Heerenveen werd 23 jaar geleden opgericht door schoonheidsspecialist Ilse Postuma. De afgelopen twintig jaar heeft Ilse zich verdiept in verschillende specialisaties. U kunt bij Schoonheidsspecialist Belle Binette te Heerenveen terecht voor standaardbehandelingen (zoals epileren, harsen, verven wimpers & wenkbrauwen, make-up, massages, reiniging, peeling), maar ook voor specialistische behandelingen. Denk hierbij aan aromatherapie, permanent make-up, definitief ontharen met IPL licht, reiki 1 en 2, fruitzuur behandelingen en microdermabrasie.

Door een compleet pakket aan behandelingen te bieden kunnen wij klanten met verschillende wensen, maar natuurlijk ook verschillende huid- en haartypen van dienst zijn.

Schoonheidsbehandelingen op maat bij dé schoonheidsspecialist in Heerenveen

U kunt bij Schoonheidsspecialist Belle Binette te Heerenveen terecht voor losse behandelingen of samengestelde behandelingen. Ook bieden wij seizoensbehandelingen voor een aantrekkelijke prijs. Informatie over onze pakketten vindt u op onze website, evenals bijbehorende tarieven. Wilt u meer weten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met Belle Binette. Wij zijn geopend op dinsdag, donderdag en vrijdag. Is doordeweeks geen optie en wilt u een afspraak maken in het weekend? Bij uitzondering plannen wij afspraken in op de zaterdagochtend.

 

permanentemakeup

body-wizard


3in1Microdermabrasie wordt meestal in kuurverband gedaan. Voor optimaal resultaat komt u voor 6 behandelingen om de twee weken.


medcos partner